11. joulukuuta 2011

Off the tracks and down again


Paramore - In The MourningGosh 549 Holographic + OPI Muppets Collection, Rainbow Connection

Tän viikonlopun saldo kuulostaa tältä: 3 tunnin päikkärit kouluviikon päätteeks, istuminen 2 tuntia turhaan läpimenoissa jonka lopputuloksena meidän setti vedettiin yhden kerran, yökyläilyä, ensimmäisten joululahjojen ostoa, maailman söpöin pipo, uusien jouluvalojen laitto, talven ensimmäinen lumisota, läpimärät vaatteet, tykästyminen poikaystävän farkuista tuunattuihin shortseihin, väsymys, hyvin mennyt tanssiesitys, myötähäpeä, meikistä mustat silmät, jälleen kerran huomaaminen kuinka matemaattisesti lahjaton olen, suklaanhimo, ja ehkä 100 kertaa repeatilla kuunneltu kappale. 

7 kommenttia:

 1. Hei sulla on kiva blogi!:---)
  Mulla ois sulle yks kuvausidea!:
  Ootko miettinyt tai olisko sun mahdollista ottaa joskus bändikuvia? Ne on yleensä aika siistejä jos on siisti maisema tai jotain kivaa:)

  VastaaPoista
 2. Ano: Oi kiitoskiitos (: kyllä mulla varmastiki ois mahollisuus ottaa niitä bändikuvii, kun tässä ihan lähipiirissä on bändi. Niillä on nyt kyllä jo kuvaaja joka on itseasiassa mun kaveri, mutta mä kyselen jos pääsis toiseks kuvaajaks. Ja keikkakuvia varmastiki tulee tänne tulevaisuudessa tuosta bändistä :--------)

  VastaaPoista
 3. hei sul on iha hirveen kiva blogi :) jään seurailee :))

  VastaaPoista
 4. Paula: Vooi kiitos !:---------)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia varsinkin tässä postauksessa ja hienot kynnet! :)

  (minnasworld.blogspot.com)

  VastaaPoista
 6. ihanat kynnet!
  sappessi.blogspot.com

  VastaaPoista