6. helmikuuta 2012

Yllätysbileet !

IMG_8775

IMG_8769

IMG_8771

IMG_8773

IMG_8777-2

IMG_8785

IMG_8794

IMG_8803

Siis rakkaalle, ihanalle ja fantsuimmalle Anniinalle pidettiin ylläripartyt 18-vuotispäivän kunniaksi ! Kaikki oli jo valmista ja alettiin kyttäilee kaikki samasta ikkunasta millon se synttärisankari saapuu, ja jos vähä autonvaloja näky niin alko kauhee sähläys ja huuto et NYT SE TULEE APUAAPUA !! EI SE TUUKKAA HUH. Kuitenki se Melin avustuksella huivi silmillä pääs lopulta paikalle, ja oli tosi hauska ilta mutakakkuu syödes ja party aliasta pelaten.
Viime viikonloppu on ollu yhtä sählinkiä ja juhlissa ravaamista ja tuntuu ettei mitään oo kerinny tekemään. Tääki postaus tulee päivän myöhässä ku on juostu joka paikassa. Ja sekään ei stressii vähennä että vähän yli viikon päästä wanhat HUI, mutta samalla se on tosi jännää ja en jaksa oottaa ! Nyt lähden Suomen historian ihmeelliseen maailmaan, ai että se aine voi kinostaa niin paljon. 

4 kommenttia:

 1. hihiihi :) näytän iha tärähtäneelle noissa kuvissa XD

  VastaaPoista
 2. Woaaaah yllätyssynttärit on parhaita!! Muistan ku me järjestettiin kaverille sellaset ja se oli just tuota se odottaminen, panikoitiin kaikkia valoja ja ääniä ku odotettiin pimeässä omissa piilopaikoissa :D

  http://colours-and-carousels.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, niimpä se odottaminen on parasta !

   Poista