14. lokakuuta 2012

Sunday by Karra

IMG_8433M IMG_8440M IMG_8623M IMG_8533M IMG_8622M IMG_8602M IMG_8521M IMG_8657M


Tämän päivän tarinoinnit teille tarjoaa miehekkeeni Karra!

Heräsin klo 11.34. miia herätti mut kun hän sekoitti sekoitusjuomaa tehosekoittimella. siihen tuli kuulemma alpro soyaa, mustikoita, mansikoita ja banaaneja! sen jälkeen pelasin sanajahtia rakkaani mobiililaitteella ja kuuntelin all time lowin uusimman albumin. sillä aikaa kun toinen puoliskoni (eli miia) meikkasi itsensä täydelliseksi (mun mielestä ei ois tarvinnu ees meikkaa). söin myös kaikki jäljelä olevat ässä mixi -karkit hihihi ja miia valitti, että "höh miks söit kaikki". sanoin, että "oisit sanonu jos oisit halunnu :( " sitten miia sano ettei ois ees halunnu syyä ässä mixei koska ei tykkää niistä... ihmettelin hieman ja pistin vaatekappaleet päälleni.

Ymmärsin pian puettuani, että meikkailun tarkoitus oli kuvaaminen! hyppäsimme siis punaiseen hämäkkimiesmobiiliautooni ja lähdimme kohta mikkeliä ja naisvuorea. vähän satoi vettä, mutta ei haitannut :)) löydettiin kivoja lehtipuita, joista oli pudonnut lehtiä maahan. kuvasimme ja sitte vaihettii paikkaa ja kuvattiin ja sitten mentiin kaupunkiin ! LÖYSIN H&M:STÄ PUNASET FARKUT, vihdoin, olin nimittäi ettiny niitä toooooosi kauan, ku mun entiset punaset farkut hajos pahaasti :(( mutta nyt :)) 

tultiin takas mialle jajaja en muista enää mitä vois kirjottaaa a  aa aaa. ainii syötiin nakkikastiketta ja muusiperuunaa, ja mansikkkiisselliä kera kermavaahdon nams! sit miia sano että kirjota tää blogi ja kirjotin :) 

Loppu. 

Ps. joudun kohta lähtee takas armeijjaan :((
Pps. se oli käsisekotin millä miia mut herätti eikä tehosekoitin.
pps. miia pelaa tornipeliä ja ihmettelee paljon oikein kirjoitan. :>4 kommenttia: