11. marraskuuta 2011

Dance dance

Olipas kiva päästä taas esiintymää iha oikeelle lavalle pitkästä aikaa ! Backstagella rupes väsyttämää mut sitte 2 minuttii enne lavalle menoo rupes endorfiini taas virtaamaa. Ja se tunne et JES pääsee lavalle esiintyy ihmisille ja näyttää mihin pystyy, se on vaan jotain niin uskomattoman ihanaa ! Mut useimmiten shown jälkeinen tunnelma on että eiii mentii iha eri aikaa ja tein väärin ton ja tän liikkeen, mut sitte sen unohtaa ja muistaa mite hauskaa oli.
Toi kuva ei siis oo tästä päivästä vaan 2 vuotta sitten kesällä otettu The Payback Jam:eista jossa meidän tanssiopet ja muut ammattitanssijat (mm. Badass) kilpaili. Se oli siis jonkinlainen päätös meidän Cooma Dance-tanssileirille ja hyvä päätös oliki ! Ahh vähänkö kaipaan takasin sinne parhaitten opettajien ja parhaitten sarjojen seuraan. Ehkä sitten ens kesänä taas vois lähtee danssailee uuestaa.
Tän päivän kuvia saatan saada tännekin joku päivä mikäli Maisuliini niitä kuvas ja haluu antaa niitä mulle :> ja ennen kaikkee onko siellä mitään julkasukelposta kuvaa, ettei jalka oo vääntyny tai naama kivassa ilmeessä.
Mut Pete Wentz tossa videossa AWWWW !

2 kommenttia:

  1. ihana kuva bannerissa :D!

    http://kaisisblog.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. kivan oloinen blogi ja ihana ulkoasu, jään seuraamaan!

    VastaaPoista