22. marraskuuta 2011

Simple & important things 4 me

Mmmmm kynsilakat ! Oon addiktoitunu niihin. Parin viime vuoden aikana niitä on kyllä kertyny ihan kiitettävästi ja laskeskelin niin noissa kuvissa yhteensä niitä on 57, plus sitte päällyslakat ja muutama samaa lakkaa mulla on pari pulloo. Osa noista lakoista on koristelulakkoja joilla oon taiteillu pari viime vuotta, ja aattelinki että voisin jossain vaiheessa laittaa tekemistäni kynsistäki kuvia tännekin, miltäs kuulostais?
En tiiä mitä tekisin ilman kalenteria. Toisinaan se on tosi aikuismaista, mut sitten jos en laittais kaikkia tapahtumia ja muistettavia asioita sinne unohtaisin kaiken muunki sen lisäks mitä nyt jo unohtelen. Ja vaikka en koko ajan olis kyyläämässä mitä siellä olikaa, ni muistan aika hyvin valokuvamuistilla mitä oon kirjottanu mihinki päivään. Musta on ihan älyttömän kiva päällystää kuvilla esimerkiks toi kalenteri ja mun muita kouluvihkoja, ja siks oonki aika varma mille alalle lähen lukion jälkeen.
No puhelin of course kuuluu tärkeimpiin asioihin, ja heti jos se ei ookkaa laukussa tai taskussa iskee älytön paniikki. Tuntuu joteki että ois vaillinainen ilman sitä. Tohon takakuoreen mä viime keväänä liimasin muovisia timantteja johon meniki se 4 tuntia, mutta jotenki mä nautin tommosista pikkutarkoista tekemisistä. Varmaan huomaatte että oon aika iso Paramore fani, jos ette oo huomannu voin sanoo että tuutte huomaamaan. Ikävä kyllä tää paita ei oo mun vaan Karran, mutta sain sen siltä "lainaan" eli aion pitää sen koko loppuelämäni. Puolestaa sekin lainaa mun paitaa. Ja meidän juttu lähtikin nimenomaan tästä kyseisestä paidasta !
Tykkään tosi paljon pitää pitkiä kaulakoruja ja myös rannekoruja. Ja jos on tylsä yks värinen paita ni niillä saa tunnetusti helposti asusta kiinnostavamman. Rakastuin tohon robotti kaulakoruun jonka ostin New Yorkerista Virosta. Se on nii söppänä :>


Tykkään lukee englanninkielisii lehtiä, ja oonki ruennu ostamaan brittien Glamouria joka kuukaus. Niissä on jotenki paljon enemmän juttua ja paljon kivempia kuvia kun suomalaisissa lehdissä. Lisäks englannin luetun ymmäräminen harjaantuu ! 

10 kommenttia:

 1. i like! jooo sounds good että otat kuvia sun ihanista kynsistä :) ja voisit joku pvä taiteilla pitkästä aikaa mullekki semmoset ;)

  VastaaPoista
 2. jee miia tää oli ihan sika kiva postaus!! :)

  VastaaPoista
 3. Anniina: Oukeydokey ! juu kuha tiiät minkälaiset haluut :>

  maisa: uuu kiva jos tyksit !

  VastaaPoista
 4. ihana postaus, kadehdin noit lakkoja ! (=

  -noriinan.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. riinamaria: voiii kiitän :---------)

  VastaaPoista
 6. heei miten noi blingit pysyy sun kännykän takana? Siis millä liimasit ne?(--------: + mistä ostit? :D

  VastaaPoista
 7. Ano: iha erikeepperillä liimasin ne pinsettien avulla. Vaikka osa niistä tippuuki aina välillä : D jaja ostin ne paikallisesta askartelu/tilpehöörikaupasta :----) kauan etinki tommosia timantteja (:

  VastaaPoista
 8. oi, ko söpö toi sun puhelin! :> ja huhhuh tuota kynsilakkojen määrää:D:D

  VastaaPoista
 9. haha ! kiitän : D joo niitä on pikkasen kertyny tässä vuoden aikana !

  VastaaPoista
 10. mul on toi sama paramoren paita ja yks toinen kanssa kyseiseltä keikalta! :)

  VastaaPoista