9. marraskuuta 2011

"I'd rather be hated for who I 'am than loved for who I'm not"Semmone lause kuulu Kurt Cobainin suusta sillo ku se vielä eli. Ja sitte yks syyspäivä Karra päätti käydä tatuoimassa sen käteensä, on se kyllä mun mielestä aikas hieno ! Sitten ku vuoden päivät on menny ja oon löytäny sopivan kuvan ni meinasin itekin kyllä suunnata tatuoijalle. Muutaman vuoden oon siitä haaveillu joten jos se kohta oliskin tossa jossain kohti yläkroppaa !
Mulla on myös ihan pienen pieni wanhojentanssi kriisi. Pari on joo kyllä ja harkatki on jo alkanu mutta se main thing... ainaki mulle... se MEKKO ois ihan kiva saada. Oon kolunnu kaikki nettikaupat ja siellä ne kaikki mekot on iha ok ja iha kivoja, kesälläki käytiin Helsingissä etsiskelemässä niitä mutta eihä siihen aikaa niitä siellä paljoo niitä ollu. Pitäis kai uudestaan lähtee tonne helsinki hoodzeille ettimään jos vaikka tällä kertaa löytyis se unelma-mekko.
Ja tähän loppuun sanottakoon että pieni kurkku kipu vaivaa jonka ansiosta multa meinaa lähtee koko ajan ääni, mut sain myöski aika ihanan naurun. Voisinpa nauhottaa sen teille. Kuulostan iha joltain piirretyn ääneltä ku nauran. Oikeesti.

ps. möyh, tulipa kuvista jotenki huonolaatusii :C

7 kommenttia:

 1. Toi on niiin siisti toi karran tatska!

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. hihi, toi karran tatska on kyllä cool :) ja miiaaa sun nauru oli tänään jotai niin ihanaa :D hihih

  VastaaPoista
 4. hihhih, vois lähtee tää kurkkukipu mut se nauru vois jäähä : D

  VastaaPoista
 5. huhuu hei siistivä demissä törmää tuttuihin naamoihin :>

  VastaaPoista
 6. haha omg ku nyt en tiiä kuka oot : D

  VastaaPoista