17. huhtikuuta 2013

far far away

IMG_6130M IMG_6181M IMG_6222M IMG_6213M

Huuuuuuupsista. Yli viikko jo vierähtänyt viimeisimmästä postauksesta, mutta en oikeestaan keksi mitään syytä postaamattomuudelle. Johtunee varmaan siitä, että oon oleillu lähinnä kotona päivisin eli ei oo tullu kuvailtua mitään parempaa matskua. Tälläkin hetkellä ulkona sataa, joten sekään ei oo oikeen houkutellu mua lähtemään minnekään. Nyt kuitenkin muutamat kuvat mulle tuoduista tuliaisista kaukaa Ameriikan NYC:stä ja vähän lähempää eli Espanjasta. 
Olin hirrrrmu kateellinen Maisalle ja Anniinalle kun ne lähti 10 päiväks New Yorkiin (joka on ollu mun unelma jo jonkin aikaa), mutta onneks sain lohdutuspalkinnoks tuliaisena tommosta Victoria's Secretin ihanan hajuista suihketta ja I love NY-paidan. Ja tietysti ton ihanaisen pinkin VS kassin, haha. Espanjasta sainkin sitten veljeltä Starbucks kahvikupin, ja oonkin monesti jo kerenny aamukahvit siitä juoda. Kyllä nyt maistuu kahvikin paremmalta kun on hyvä kuppi!
Tänään mun ilta jatkuu ylppärimekkoa metsästäessä ja tuota ihanaa tuoksua fiilistellen, tätä menoo pökrään ihan just. Ja Maisan matkakuvia pääsee ihastelemaan tästä!


1 kommentti: