5. huhtikuuta 2013

Sitä sun tätä ja VIDEOOOO

IMG_5493M IMG_5971MM IMG_5871M IMG_6011M IMG_5910M IMG_5729M IMG_5696M

IHANAAAA pääsiäinen oli ja meni, suklaamunia syöty, ennakkotehtävät postitettu, ja sen kunniaks kävin palkitsemassa itseni ostamalla vahvistavan aluslakan ja herkullisen värisen kynsilakan! Ja löysin ihanaakin ihanemmat aurinkolasit ihan ilman sen kummempaa metsästystä. Eilen kelpas sitten lähteä Katariinan kanssa pienelle kuvausretkelle tonne auringonpaisteeseen, yläpuolella näätte kuvasaldoa. Nyt kun ei oo mitään sen kummempaa opiskeltavaa, niin tunnen itteni jotenki todella vapautuneeks. Tai no ei kai se mikään ihme oo, jos on kuukauden päivät on ollu sisällä nenä koulukirjoissa eristäytyneenä muusta maailmasta. Mutta nyt en enää vähään aikaan murehdi mitään, kuviksen lukiodiplomin tekeminen seuraavan kuukauden ajan on varmaan ihan pelkkää fun fun fun! Edes meidän talossa meneillään oleva remppa ei tällä hetkellä haittaa mua. Kävelen pää pilvissä kun ajattelen että kevät tulee, lumi sulaa ja aurinko paistaa! Kaikki pastellit ja kirkkaat värit saa mut syttymään, tuntuu etten saa niistä tarpeekseni!


Uus kevyempi nahkatakki on koeajettu, ja se käy täydellisesti tällaseen vielä vähän vilpoiseen keliin. Ehkä tää blogikin herää eloon harmaan talven jäljiltä, ja postausta alkaa tulla tiheämpään. Voisin alkaa tehdä enemmän videoita kun mulla vielä ainakin toistaiseks on tuo veljen kamera vielä käytössä. Omassa vanhassa Canonissa ei tommosia hienouksia ole, joten miksei käyttää tilaisuutta hyväksi! Tässä siis videomateriaalia eilisestä hassunhauskasta kuvausretkestä!

PS. syytän kevättä siitä, jos äskeinen teksti tuntui hieman sekavahkolta. Se välillä pistää mun pään pyörälle. 

8 kommenttia:

 1. tulipas hauskan veikeä video x) !

  VastaaPoista
 2. Mun blogissa on sulle tunnustus! :)

  http://beautyineverywhere.blogspot.fi/2013/04/new-blog-love-tunnustus.html

  VastaaPoista
 3. Aivan upeita asukuvia ja toi vesivärikuva oli jotenki ihana kaikessa hempeydessään :3 Tosi ihana blogi, jään ehdottomasti seurailemaan!

  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista