11. kesäkuuta 2013

good times



IMG_8617M mäjamunmopo IMG_8600M IMG_8512M


Viime viikko oli ihan superi. Niin superi, etten oo kerenny aiemmin tänne tulla siitä kertomaan. Kuviakin on hieman niukasti, sillä jätin kameran pidemmäksi aikaa laukkuun ja nautin vaan niistä hetkistä. Välillä tekee ihan hyvää tallentaa muistoja vaan omaan pääkoppaan, eikä kameran muistikortille. Alkuviikosta ylioppilaspippaloiden jälkeen otin hetkeks etäisyyttä kotikaupunkiin, ja suuntasin Katariinan kanssa pääsykokeisiin Helsinkiin. Oli ihanaa nukahtaa ja herätä kesäisiin auringonsäteisiin vanhassa kerrostalossa Töölössä. Bussien ja metrojen kanssa sumpilimisen jälkeen me maalaistytöt päästin kuin päästiinkin paikan päälle ja vielä tosi ajoissa. Kivan, mutta ehkä hieman pitkän tuntuisen päivän ja muutaman kenkäkaupan koluamisen jälkeen juna vei meidät taas todellisuuteen takas kotiin. 
Seuraavat päivät oli yhtä jännitystä, sillä perjantaina mulla oli sekä työhaastattelu, että sain tietää pääsisinkö haluamaani kouluun sisään. Turhaan olin mitään jännittänyt, sillä molemmat meni ihan mukavasti ja nyt mulla on tekemistä sekä kesäks että ens vuodeks! Helsinki, here I come! 
Perjantai jatkui tutun bändin keikkaa kuvaillessa, ja myös lauantai-ilta meni samoissa merkeissä. Oon niin happy tällä hetkellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti