7. kesäkuuta 2013

vihdoinkin ylioppinut

IMG_7771M IMG_7916M IMG_7831M nekkumaisamiia IMG_7867M karramiiahih IMG_7870M maijuuuumiiaaa IMG_7851M


Miten kolme vuotta voi mennä näin nopeesti? Äskenhä mä olin vasta ujo ekaluokkalainen ihan tuntemattomassa koulussa tuntemattomien oppilaiden kanssa. Onneks nää kaikki oppilaat tulikin sitten tutuiks näiden vuosien aikana, ja lauantaina juhlittiinkin sen ajanjakson päättymistä. Koulussa tirautettiin parit kyyneleet (järvihän siitä itkemisestä syntyi), mutta muuten oli kyllä aivan huippupäivä aamusta yömyöhään! 

Vaikka oon melkonen myöhästelijä, jäi mulle aamulla valmistautumisen jälkeen jonkin verran luppoaikaa. Siitä se kauan odotettu päivä lähtikin käyntiin, ja ennen ku mä huomasinkaan, se oli ohi. Skumppalaseja oli kilistelty, kuulumiset vaihdettu, masut syöty täyteen herkkuja, kavereitten kanssa juhlittu ja baarin tanssilattia käyty tsekkaamassa monen monta kertaa. Vaikka tuntuu surulliselta lähtee tuosta tutusta ja turvallisesta lukiosta, voin lohduttaa itteeni sillä, että mulla on vaikka mitä kivaa edessä päin. Tiedän suurinpiirtein mitä haluun tehdä tulevaisuudessa, ja alkuviikosta kävin taasen Helsingissä pääsykokeissa. Nyt sormet ja varpaat ristissä että löytäisin itteni sieltä ens vuonna!

2 kommenttia:

  1. ihania kuvia, oot tosi nätti c: miten oot saanu noi kuvien välit noin pieniks ? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihiii kiitti! jajaja en muista, se on ollu aika kauan, jostain kohtaa html-koodia säädin, mutta googlettamalla varmasti löytyy!

      Poista